Βαθμολογία

Συγχαρητήριες επιστολές από την ΕΠΣΛ

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση προς κ. Καλογιάννη Α.

Ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης Δ. και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝ Λάρισας θέλουν να συγχαρούν τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη Α. για την επανεκλογή του στο Δήμο Λαρισαίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του β’ γύρου στις 2 Ιουνίου 2019 και εύχονται καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου του και μια δημιουργική θητεία για όλο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση προς κ. Εσκίογλου Ι.

Ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης Δ. και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝ Λάρισας θέλουν να συγχαρούν τον κ. Εσκίογλου Ι. για την εκλογή του ως νέου Δημάρχου Φαρσάλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του β’ γύρου στις 2 Ιουνίου 2019 και του εύχονται μία καλή και παραγωγική θητεία.

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση στον κ. Γάτσα Ν.

Ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης Δ. και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝ Λάρισας θέλουν να συγχαρούν τον κ. Γάτσα Ν. για την εκλογή του ως νέου Δημάρχου Ελασσόνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του β’ γύρου στις 2 Ιουνίου 2019 και του εύχονται μία καλή και δημιουργική θητεία.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς κ. Κόκουρα Ι.

Ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης Δ. και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝ Λάρισας θέλουν να συγχαρούν τον κ. Κόκουρα I. για την εκλογή του ως νέου Δημάρχου Τυρνάβου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του β’ γύρου στις 2 Ιουνίου 2019 και του εύχονται μία παραγωγική και δημιουργική θητεία.

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση προς κ. Γκουντάρα Α.

Ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης Δ. και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝ Λάρισας θέλουν να συγχαρούν τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Γκουντάρα Α. για την επανεκλογή του στο Δήμο Αγιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του β’ γύρου στις 2 Ιουνίου 2019 και εύχονται δημιουργική θητεία και καλή συνέχιση του έργου του.