Βαθμολογία

Με τον Θεοδοσιάδη και στη Football League η Βέροια!

Ένας προαναγγελθείς  αρραβώνας κατέληξε τελικά σε γάμο, ή καλύτερα στην περίπτωση της Βέροιας και του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συμβίωσή τους για ένα ακόμη χρόνο, αφού η συνεργασία τους την περίοδο που πέρασε κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη και αλληλοεκτιμήθηκε.

Οι δύο πλευρές από καιρό είχαν στο βάθος του μυαλού τους την εκ νέου συνεργασία, από την μια επειδή ο Έλληνας κόουτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας που βρήκε στην Βέροια, οι οποίες κυριολεκτικά είναι επαγγελματικές, καθώς και με την οικονομική συνέπεια που δείχνει η διοίκηση, ενώ από την μεριά της η τελευταία, πέρα από τα διαπιστευτήρια που έδωσε ο Σ. Θεοδοσιάδης την περίοδο που πέρασε, γνωρίζει ότι θα στηριχτεί εκ νέου σε έναν άνθρωπο με μεγάλη προπονητική εμπειρία και γνώστη της νέας  κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο.

Η απόφαση της συνέχισης τη συνεργασίας, που άργησε λίγο, επειδή ο Σ. Θεοδοσιάδης βρισκόταν για 10 μέρες στην Ξάνθη, σε σεμινάριο προπονητών για το UEFFA PRO και οι αδελφοί  Μπίκα σε επαγγελματικό ταξίδι, πάρθηκε στο σημερινό ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές.

Το προπονητικό επιτελείο

Η συνεργασία σύμφωνα με πληροφορίες,αφορά και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, δηλαδή τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Μανττζαρίδη, τον γυμναστή Απόστολο Χατζάρα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Θόδωρο Γκίτκο.

Τι δήλωσε ο Θεοδοσιάδης

Για την ανανέωση της συνεργασίας ο Θεοδοσιάδης δήλωσε: “Ευχαριστώ την οικογενεια Μπίκα και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ήταν κοινή μας επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί τον δρόμο που ξεκινήσαμε για την ανοικοδόμηση της ομάδας μας. Το όραμα είναι κοινό και όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό team, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας θα λειτουργήσουμε κατά τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την νέα Βέροια που όλοι ονειρευόμαστε”.

KerkidaSport