Βαθμολογία

«Μπάσιμο» για Ζούρκο

Ανοιχτές… κεραίες για τον Νίκο Ζούρκο δείχνει να έχει η Βέροια, που θεωρείται αρκετά πιθανό να τον ντύσει στα κυανέρυθρα. Ο 30χρονος Βεροιώτης κεντρικός χαφ, που διαμένει μόνιμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, απασχόλησε και παλιότερα, ενώ θεωρείται μια σταθερή αξία και μια σίγουρη λύση για τη “Βασίλισσα” του Βορρά, συνδυάζοντας επιτελικές με ανασταλτικές ικανότητες (παίζει σε όλο τον άξονα, αλλά κυρίως “οκτάρι” και “δεκάρι”).

Ο Ζούρκος είχε αξιόλογη σεζόν στα Γιαννιτσά, ως αρχηγός, με 5 γκολ, 25 παρουσίες και αρκετές ασίστ, ενώ ενεργό ρόλο ως “κάπτεν” είχε τα προηγούμενα έξι χρόνια και στον Αιγινιακό της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο έμπειρος μέσος έχει θητεία και σε Νάουσα, Λευκάδια, στη Γερμανία, ενώ ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Βέροιας, με το θέμα του να ξεκαθαρίζει προσεχώς.

Στους Ημαθιώτες αγωνίζεται και ο Αλέξανδρος Ζούρκος από πέρυσι (δεύτερα ξαδέρφια). Άμεσα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παραμονή του προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ στο… σημάδι έχουν μπει δυο έμπειροι τερματοφύλακες, από τους οποίους θα αποκτηθεί τουλάχιστον ο ένας.

Πηγή: Arenafm