Βαθμολογία

Η Κέρκυρα, το ποσοστό μετοχών και οι... ποδοσφαιριστές!

Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ομάδας από το νησί των Φαιάκων. To ιδιοκτησιακό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην Κέρκυρα, αλλά μέχρι να σημειωθεί εξέλιξη, τα πάντα κρέμονται σε μία κλωστή.

Οι ισορροπίες… τρόμου επηρεάζουν, όπως είναι λογικό, και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο. Κάποιοι από τους ξένους της ομάδας σκέφτονται να κόψουν γέφυρες επικοινωνίας, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος να ενημερώσει για το τί ακριβώς συμβαίνει.

Τα σενάρια, που διακινούνται, για την «επόμενη μέρα» είναι… ακραία και στερούνται λογικής, καθώς η τοπική κοινωνία γνωρίζει ότι είναι στο πλαίσιο της αγοράς χρόνου.

Ως φήμη υπάρχει και η αγορά ΑΦΜ, αλλά πώς να ευσταθεί από τη στιγμή που λείπουν οι διαπραγματευτές; Ωστόσο, το θέμα είναι ότι η νεότερη πληροφορία αναφέρει ότι δύο νυν έμπειροι και πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι μάλιστα να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση, θα αναλάβουν ποσοστό μετοχών και θα βγουν μπροστά… Προσεχώς εξελίξεις...

Πηγή: Metrosport