Βαθμολογία

Σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Εξαιρετική ήταν η πορεία του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε. Η λαρισινή ομάδα κέρδισε πάρα πολλούς φίλους με τις εμφανίσεις της, κυρίως σε παιχνίδια ντέρμπι και εκτός από τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που σίγουρα έκαναν τη διαφορά, σημαντική προσφορά είχαν και οι Έλληνες παίκτες, ενώ οι Λαρισαίοι έδωσαν το κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους, τιμώντας τη φανέλα και τον σύλλογο.

Από κει και πέρα, στον Απόλλωνα είναι εν αναμονή για θέματα προπονητή, αδειοδότησης και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός Άριαν Μπελά έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει το έργο του και τη νέα σεζόν και αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Στον Απόλλωνα περιμένουν και την απόφαση της ΕΕΑ για την αδειοδότηση, για να κάνουν μετά και όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει μετά τις εθνικές εκλογές, στις 10 Ιουλίου περίπου, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο στην Αυστρία.