Βαθμολογία

Αναβλήθηκε η Γ.Σ. της Καλλιθέας

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (31/5) η ομάδα της Καλλιθέας η οποία αναφέρει ότι η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10 Ιουνίου Γενική Συνέλευση, αναβάλλεται.

Η αιτία της αναβολής είναι η προεκλογική περίοδος που προέκυψε μετά την προκήρυξη Κοινοβουλευτικών Εκλογών, με την αθηναϊκή ομάδα να αναφέρει ότι η ημερομηνία πραγματοποίησης της Γ.Σ. θα γίνει, μέσω νέας ανακοίνωσης, γνωστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Καλλιθέα ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου, ότι με ομόφωνη απόφασή του, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 Έκτακτη Γενική Συνέλευση, λόγω της προεκλογικής περιόδου που προέκυψε από την προκήρυξη των Κοινοβουλευτικών Εκλογών.

Επίσης ενημερώνει ότι θα συγκληθεί Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά τον μήνα Οκτώβριο, όπου και ολοκληρώνεται η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, βάσει του Καταστατικού του συλλόγου.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, θα γνωστοποιηθεί στα μέλη του συλλόγου, με την έκδοση νέας πρόσκλησης, η οποία και να κοινοποιηθεί στα Μ.Μ.Ε.».