Βαθμολογία

Όλα για όλα η Αμυγδαλέα, για νίκη παραμονής η Λάρισα 2012

Στην 4η αγωνιστική έφτασαν αισίως τα play-out της Α' ΕΠΣΛ και το Σάββατο (1/6) στις 18:00 θα δοθεί συνέχεια με τις αναμετρήσεις Λάρισα 2012 - Δόξα Αργυροπουλίου και Αετός Αμυγδαλέας - Τύρναβος 2005.

Στο πρώτο παιχνίδι, το εκπληκτικό Αργυροπούλι πέτυχε τον στόχο της παραμονής καθώς μπορεί να ξεκίνησε χωρίς βαθμούς την διαδικασία, ωστόσο έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και θα παίζει και τη νέα σεζόν στην Α' ΕΠΣΛ. Η Λάρισα 2012 είναι και εκείνη κοντά στη παραμονή έχοντας δύο νίκες και την ήττα από το Αργυροπούλι θέλοντας τη νίκη που θα της δώσει την παραμονή και μαθηματικά.

Όλα για όλα τα παίζει ο Αετός Αμυγδαλέας στο έτερο ματς απέναντι στον Τύρναβο. Η Αμυγδαλέα έχει 0 βαθμούς και ουσιαστικά ψάχνει ένα θαύμα καθώς θέλει τρεις νίκες στα τρία τελευταία ματς και παράλληλα συνδυασμός αποτελεσμάτων. Βέβαια όσο υπάρχει μαθηματική ελπίδα, στην Αμυγδαλέα δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια. Ο Τύρναβος με ένα βαθμό σώζεται και μαθηματικά, αν και με ήττα πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει, αλλά οι Τυρναβίτες θέλουν να σχολάσουν με την παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής των play-out της A' ΕΠΣΛ:

Σάββατο 1 Ιουνίου

18:00

Λάρισα 2012 - Δόξα Αργυροπουλίου

Αετός Αμυγδαλέας - Τύρναβος 2005

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Δόξα Αργυροπουλίου 9

2. Λάρισα 2012 7

3. Τύρναβος 2005 7

.........................................................

4. Αετός Αμυγδαλέας 0