Βαθμολογία

Συνέχεια με κομβικά ματς στα μπαράζ της Β' ΕΠΣΛ

Τρίτη αγωνιστική στα μπαράζ των αγώνων της Β' ΕΠΣΛ για την άνοδο στην Α1, το προσεχές Σάββατο (1/6) στις 18:00 με δύο κομβικά, για την συνέχεια, παιχνίδια.

Στο γήπεδο της Νεάπολης Α' θα αγωνιστούν ο Λαρισαϊκός με την Δόξα Ραχούλας, οι δύο ομάδες δηλαδή με το απόλυτο σε νίκες. Ο Λαρισαϊκός μετρά μία νίκη σε ένα ματς έχει κάνει το ρεπό του και με νίκη κόντρα στη Ραχούλα θα κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο. Από την άλλη η Δόξα έχει το 2/2 μετά τις νίκες της με Προοδευτική Βερδικούσσας και Αναγέννηση Φαρσάλων και με νίκη κόντρα στον Λαρισαϊκό θα πάρει ουσιαστικά και την άνοδο στη παραπάνω κατηγορία.

Αναγέννηση Φαρσάλων - Προοδευτική Βερδικούσσας στο έτερο ματς στο γήπεδο του Βιολογικού στη Νέα Σμύρνη, με την φαρσαλινή ομάδα να μετρά ένα βαθμό από το ματς με την Μαρμαρίνη, η οποία έχει ρεπό την αγωνιστική αυτή, ενώ χωρίς βαθμούς είναι η Βερδικούσσα η οποία ηττήθηκε από την Ραχούλα και έκανε το ρεπό της. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν σεφτέ, στη μάχη αποφυγής της τελευταίας θέσης, της μοναδικής που δεν οδηγεί στην άνοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ της Β' ΕΠΣΛ:

Σάββατο 1 Ιουνίου

18:00

Αναγέννηση Φαρσάλων - Προοδευτική Βερδικούσσας

Λαρισαϊκός - Δόξα Ραχούλας

Ρεπό: Χείμαρρος Μαρμαρίνης

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Δόξα Ραχούλας 6

2. Λαρισαϊκός 3

3. Αναγέννηση Φαρσάλων 1

4. Χείμαρρος Μαρμαρίνης 1

.........................................................

5. Προοδευτική Βερδικούσσας 0