Βαθμολογία

Η Ζήνα Κουτσελίνη υπέγραψε και τη νέα σεζόν στο STAR

Ανήκει στα πρόσωπα που έσκισαν τη φετινή σεζόν και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις με την ολοκληρωση της τηλεοπτικής χρονιάς. Η Ζήνα Κουτσελίνη πάντα στο τέλος της σεζόν δίνει "όρκο αγάπης " όταν νιώθει καλά και όταν έχει ασφάλεια στην στήριξη και την αγάπη των συνεργατών της και των υπευθύνων του σταθμού που συνεργάζεται. Την Δευτέρα που βρέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο πλατό της εκπομπής την ρώτησε ευθέως αν συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν γιατί πολλά είχαν γραφτεί ότι φλέρταρε με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η απάντηση της αφοπλιστική : " Συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στο STAR. Όταν νιώθω ασφάλεια κάπου δεν έχω λόγο να μην συνεχίσω . Δουλέψαμε σκληρά, αναγνωρίστηκε αυτό και δεν είχα κανένα λόγο να μη συνεχίσω να μοιράζομαι τις αλήθειες μου με τους τηλεθεατές του καναλιού που έχει στηρίξει και το έχω στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια ".

"Αλήθειες με την Ζήνα " κουμπώνουν άλλο ένα κομμάτι του παζλ των ανανεώσεων του καναλιού που συνεχίζει με την γνωστή και πετυχημένη συνταγή του στην ζώνη 12.00 - 14.00 που κατάφερε να είναι πάνω από την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ελένη Μενεγάκη στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

newspistol.gr