Βαθμολογία

Κάστρο και με τη… βούλα στον Παναιτωλικό

«Σάρκα και οστά» πήρε ο «γάμος» του Παναιτωλικού με τον Λουίς Κάστρο. Τα «καναρίνια» είχαν δώσει τα χέρια με τον Πορτογάλο τεχνικό και την Πέμπτη (30/5) γνωστοποίησαν την πρόσληψή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι το τεχνικό επιτελείο θα αποτελείται από δικούς του ανθρώπους, τον Βίτορ Ούγκο (προπονητής τερματοφυλάκων) και τους Πάουλο Ζορζ και Χούι Μιγκέλ (αναλυτές).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Λουίς Κάστρο (Luis Manuel Ferreira De Castro) είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Βοηθοί του θα είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ζοζέ Εντουάρντο. Το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Βίτορ Ούγκο και οι αναλυτές Πάουλο Ζορζ και Χούι Μιγκέλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω αυτή τη συνεργασία. Εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου, είναι το πλάνο της ομάδας να δουλέψει για να φέρει επιτυχίες στο μέλλον. Διαπίστωσα από κοντά την οργάνωση που υπάρχει στον Παναιτωλικό και γνωρίζω ότι ο κόσμος εδώ ζει για το ποδόσφαιρο. Μαζί με όλους τους ανθρώπους της ομάδας ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια να δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα και με τη συμπαράσταση του κόσμου να διεκδικήσουμε ψηλότερους στόχους απ’ αυτούς που έχουν κατακτηθεί».