Βαθμολογία

Φιλική νίκη στη φιέστα του Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας ολοκλήρωσε την Πέμπτη (30/5) τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ένα φιλικό – φιέστα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του νομού μας έδωσε ένα ωραίο παιχνίδι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας) και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Φυσικά το φιλικό έγινε με αφορμή της απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΛ στον Ηρακλή Λάρισας. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ που θα αποτελεί και την έδρα του γηραιού τη νέα χρονιά στην ανώτερη κατηγορία.  

Στο αγωνιστικό σκέλος το ματς ήταν πολύ ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες. Στο 60’ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι όταν τη σέντρα έβγαλε ο Γιαννακόπουλος, την κεφαλιά – πάσα έκανε ο Κακαβίτσης και ο Ζαφειρίου με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 75’ ο Βουλγαράκης με ωραίο δυνατό σουτ ισοφάρισε για το 1-1. Και στο 80’ πέναλτι κέρδισε ο Ζαφειρίου, εκτέλεσε ο Νάστας για το τελικό 2-1.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης (25’ Ντιντής Στ.), Λάμπρου (48’ Κυριάκης), Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ντιντής Αθ., Μανιώτης, Γκιουρσάνης, Νάστας, Ζαφειρίου, Χριστίδης, Κακαβίτσης (55’ Ράχης). Έπαιξαν και οι: Δολιάνης, Φώτος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Δημήτρης Πρίντζιος): Αργυρόπουλος (40’ Κωνσταντινόπουλος), Τσιρίδης, Χατζόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Ατανάσωφ, Σωτηράκης (38’ Βουλγαράκης), Βλάχος, Μπαντής, Αναδολού, Λίτσι, Κούτσιας (55’ Τσομίδης).

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ