Βαθμολογία

Τα τρία αιτήματα της Football League προς την ΕΠΟ

To νέο πρωτάθλημα της Super League 2 θα διοργανώνεται από το νομικό πρόσωπο που διοργανώνει και το πρωτάθλημα της Football League, όπως προβλέπει η τροπολογία Βασιλειάδη και αποφάσισε η ΕΠΟ.

Την Τετάρτη (29/5) κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου οι άνθρωποι της Football League ζήτησαν να συζητηθούν τρία θέματα που απασχολούν τις ομάδες των δύο μικρότερων λιγκών.

Το ένα αφορά την διαδικασία αδειοδότησης και την επιτήρηση η οποία ισχύει για τις ομάδες της Football League και αφορά των έλεγχο των οικονομικών τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, με ποινή αφαίρεσης βαθμών, για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Το δεύτερο αφορά τη διαιτησία και ειδικότερα την κάλυψη των εξόδων και των αμοιβών των διαιτητών. Τα έξοδα της διαιτησίας για την σεζόν 2017-2018 καλύψθηκαν από την ΕΠΟ, μέσω της FIFA, κάτι που δεν συνέβη την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Όμως φέτος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέο αίτημα τουλάχιστον για τις ομάδες της Football League, που αυτή τη στιγμή έχουν τα λιγότερα εγγυημένα έσοδα.

πηγή: sdna.gr