Βαθμολογία

Εγκρίθηκε η συνεργασία ΠΑΕ με ΚΑΕ στον Παναθηναϊκό

Μετά την σημερινή (30/5) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εγκρίθηκε το πλάνο συνεργασίας με την ΚΑΕ προκειμένου αμφότερες να συνεισφέρουν στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας μέσω των καρτών διαρκείας, αλλά και των απλών εισιτηρίων της σεζόν 2019-2020.

Παράλληλα μετά την αποχώρηση του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου Χρήστου Πλιάτσικα, την θέση του στην ΠΑΕ αναλαμβάνει ο δικηγόρος Γιάννης Μπουτσικάρης, ο οποίος θα είναι και ο εκπρόσωπος της ομάδας στα θεσμικά όργανα. Παράλληλα στη θέση του β' αντιπροέδρου τοποθετήθηκε ο Γιάννης Παναγιωτίδης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της αναδιάρθωσης του Δ.Σ., ο κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει χρέη Α' Αντιπροέδρου, με τον επιπλέον ρόλο εκπροσώπησης της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA), ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης -από μέλος- αναλαμβάνει χρέη Β' Αντιπροέδρου, ενώ αποχωρεί από τη σύνθεση του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε την έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.