Βαθμολογία

Στη Γ' Εθνική η ΑΕ Μεσολογγίου (video)

Στη Γ' Εθνική επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια η ΑΕ Μεσολογγίου η οποία νίκησε εκτός έδρας τον Όμηρο Νεοχωρίου με 2-1 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Οι Μεσολογγίτες παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 έκαναν την ανατροπή και με τη νίκη 2-1 πήραν την άνοδο στη Γ' Εθνική τερματίζοντας στη πρώτη θέση των play-off του εκεί πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, έναντι 20 του Νεοχωρίου.

Αγωνιστικά η ομάδα του Νεοχωρίου, η οποία ανέβαινε και με ισοπαλία, προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ του Νάκου στο 13' και όλα έδειχναν ότι έχουν το προβάδισμα για την άνοδο. Όμως το κομβικό γκολ του Πιστιόλη στο 43' έφερε το ματς στα ίσια, ενώ το Μεσολόγγι πήρε προβάδισμα στο 57' όταν ο σκόρερ του 1-1 πάσαρε στον Τσιούνη που πέτυχε το τελικό 1-2.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Ματσούκα βρήκε τους παίκτες και τους ανθρώπους της ΑΕΜ να πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τους φιλάθλους τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

">http://

Όμηρος Νεοχωρίου (Γιώργος Ζήκος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Ματσίγκας (86' Μπαλαμπάνης), Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης (60' Νούλας), Βασιλάρης, Τσίμπιτσης, Νάκος, Γκάτσης, Μιχαηλίδης (64' Γκασούκας).

ΑΕ Μεσολογγίου (Νίκος Μιμηγιάννης): Καραγκούνης, Κοκώνης, Παπανικολάου (82' Στεργίου), Καλοκαίρης, Λίτσος, Κοντογιάννης, Τσιούνης, Ντζιμάνης, Πιστιόλης (69' Μιχαλόπουλος, 92' Παναγιωτόπουλος), Καβαλλάρης, Βασιλογιάννης (82' Αλεξόπουλος).