Βαθμολογία

Τίμησαν τον Απόλλωνα Λάρισας

Την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας με αφορμή την πορεία που πραγματοποίησε στη φετινή Football League τίμησαν στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης οι Παλαίμαχοι των «κυανολεύκων» και του ΣΕΠΛ.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας κ. Ματζανά και τον εκ των αρχηγών της ομάδας, Σκούπρα και ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο αγώνας έληξε με 2-1 μετά από ανατροπή υπέρ των Παλαιμάχων του Απόλλωνα, για τον οποίον σκόραραν οι Αργυρακούλης και Τσαπατόρης. Ο ΣΕΠΛ είχε προηγηθεί με τον Καρανίκα. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ν. Κοτούμπας, ενώ οι συνθέσεις των δύο ομάδων έχουν ως εξής:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπακαρός, Μπίζιος, Τρουβάς, Σκοτεινιώτης, Καρατζιόλης, Αγγελής, Μπαϊμάρης, Μελετιάδης, Τσαπατόρης, Αργυρακούλης, Νανούλης (Κολομητρούσης, Κούτσικος, Κανιάς, Κακαγιάννης, Τασιούλης, Γκούρας, Αντωνίου, Σδούγκας, Κανελιάς, Τσιβόκας, Απ. Φωτάκης, Μπουρονίκος, Μπέης, Πατσίδης, Ακ. Φωτάκης, Αλεξούδης).

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΠΛ: Ζεϊμπέκης, Ντικολιανίδης, Κυρίτσης, Τζήκας, Τζόρβας, Γαραζανάκης, Ψαθάς, Γεωργαλάς, Καρανίκας, Μικερτζής, Μπιτσαράς (Γαλατσίδας, Νταμπάκουλος, Τάτσης, Δοξαράς, Δημόπουλος, Κορδίστας, Τσιάκος).

Πηγή: eleftheria.gr