Βαθμολογία

Μιλάει μετά τις εκλογές ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Για μετά τις εκλογές μετατίθεται η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στην οποία ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6 και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα μιλήσει μετά την διεξαγωγή των Βουλευτικών εκλογών, ήτοι μετά τις 7 Ιουλίου.

Η Σ/Τ θα λάβει χώρα μετά τις εκλογές προκειμένου να μην χρησιμοποιηθεί αυτό ως προεκλογικό τέχνασμα, αλλά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Basket League, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι ενωμένος και να βγει μπροστά...

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Γιαννακόπουλου:

«Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιηθεί αυτό το θέμα ως προεκλογικό τέχνασμα. Για αυτόν τον λόγο η συνέντευξη Τύπου που ετοιμάζω πάει μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ και μετά τις εκλογές, ώστε να μην επηρεάσουμε την κοινή γνώμη. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι ενωμένος και να καταλάβει πως δεν μπορεί να είναι μόνο στο γήπεδο και να περιμένει, πρέπει να βγει μπροστά όσο του το επιτρέπει το εισόδημά του».