Βαθμολογία

Επαναληπτική Γ.Σ. στα Μετέωρα

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η ομάδα των Μετεώρων καθώς η προγραμματισμένη για χτες (28/5) στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Έτσι θα γίνει επαναληπτική την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 20:30 στον ίδιο χώρο εκεί που θα αναζητηθούν τα νέα μέλη που θα διοικήσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν 2019-2020. Αν προκύψει σχήμα τότε θα πρέπει να πάρει την έγκριση της Γενικής Συνελεύσεως, αν όχι τότε θα οριστεί και νέα Γ.Σ.

Αν και πάλι δεν γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, τότε η διοίκηση θα οριστεί από το Πρωτοδικείο όπως συμβαίνει και σε ανάλογες περιπτώσεις. Πάντως για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχη κατάσταση και όλοι περιμένουν εν αγωνίως την Γ.Σ. και τις όποιες εξελίξεις προκύψουν από εκεί. Το χειρότερο σενάριο θα είναι να μην υπάρξει κανένα ενδιαφέρον με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τέλος τα Μετέωρα θα αγωνιστούν και πάλι στη Γ' Εθνική, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ενώ του χρόνου θα παίξουν μετά από αρκετά χρόνια και στο κύπελλο Ελλάδος, ως κυπελλούχοι της ΕΠΣ Τρικάλων.