Βαθμολογία

Μιλάει με τέσσερις ο Ολυμπιακός

Μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό οι συζητήσεις για τις επόμενες μεταγραφές είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους Πειραιώτες να θέλουν έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό.

Λογικά οι όποιες εξελίξεις θα πάνε από τις αρχές Ιουνίου και μετά και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν επικεντρωθεί στους Μάρτιν Σκρτελ και Ρούμπεν Σεμέδο για τη θέση του στόπερ και Φακούντο Φερέιρα και Μάρκους Μπεργκ για την επίθεση.

Και οι τέσσερις έχουν τις ίδιες πιθανότητες καθώς οι συζητήσεις είναι συνεχείς με όλους τους μάνατζερ των παικτών και έτσι καμία δεν δείχνει να έχει μέχρι στιγμής προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους.

Ο Σκρτελ φέρεται να έχει δεχθεί νέο μονοετές συμβόλαιο από την Φενέρμπαχτσε με ετήσις απολαβές τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που ο Σλοβάκος ζητά διετές με 2 εκατομμύρια το χρόνο. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει μεν διετές συμβόλαιο, ωστόσο ο παίκτης δεν έχει σε πρώτο πλάνο την Ελλάδα.

Για τον Σεμέδο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, έχουν γίνει συζητήσεις με την Βιγιαρεάλ η οποία αξιώνει ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρησή του, ενώ έχει προτάσεις και από Γαλλία, Αγγλία. Στα συν ότι ο παίκτης θέλει Ελλάδα λόγω της προσέγγισης από τον συμπατριώτη του προπονητή του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Φακούντο Φερέιρα και αυτός αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρτίνς με τους Πειραιώτες να έχουν έρθει σε επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη και φαίνεται να υπάρχει θετική διάθεση να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο παίκτης να αποκτηθεί από την Μπενφίκα.

Τέλος ο Μάρκους Μπεργκ έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση από την Αλ Αχλί του Κατάρ με τους «ερυθρόλευκους» να του δίνουν κάπου τα μισά (κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ). Ο παίκτης σκέπτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα, για χάρη του Ολυμπιακού, ωστόσο η πρόταση από το Κατάρ είναι αρκετά δελεαστική.