Βαθμολογία

Aφαίρεση τριών βαθμών με προθεσμία για την Κέρκυρα

Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώθηκε ωστόσο οι μπελάδες καλά κρατούν για την Κέρκυρα. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (28/5), το Διαιτητικό Δικαστήριο τιμώρησε τους Φαίακες με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών λόγω οφειλών προς τον Νέστωρα Μυτίδη.

Οι νησιώτες έχουν περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών να αποφύγουν τη... λυπητερή και εφόσον εξοφλήσουν τον πρώην παίκτη τους θα τους επιστραφούν οι πόντοι. Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. Α.Ο. Κασσιόπη την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 61/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νέστωρα Μυτίδη του Νικολάου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 98/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».