Βαθμολογία

Τέλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αστράς

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης ο τερματοφύλακας Λευτέρης Αστράς κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Σε αυτή ο νεαρός πορτιέρο ευχαρίστησε τους προπονητές, τους γυμναστές, το ιατρικό τιμ και όλους στην ομάδα, όπως φυσικά και τους συμπαίκτες του για την εξαιρετική σχέση, ευχόμενος ολόψυχα η Ελαφρά Ταξιαρχία να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία.

Έτσι ο Αστράς από σήμερα είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, κάτι που ευχόμαστε να συμβεί γρήγορα για τον πολύ καλό Έλληνα τερματοφύλακα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Από σήμερα τελειωνει η συνεργασία μου με την ΠΑΕ Απολλων Σμύρνης. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους γυμναστές, το ιατρικό τιμ, τους φροντιστές και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για την εξαιρετική σχέση που είχαμε όλη την διάρκεια της σεζόν παρά τις αντιξοότητες που βιώναμε καθημερινά! Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να καταφερει του χρόνου να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία διότι εκεί είναι η θέση της.