Βαθμολογία

Aντίο με ευχαριστίες Μαραθιανού στη Θύελλα

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας ο Ζαχαρίας Μαραθιανός ο οποίος επιστρέφει για μόνιμη εγκατάσταση στο Ηράκλειο, ελέω προσωπικών και επαγγελματικών λόγων.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός έκανε μία πολύ καλή σεζόν φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη φανέλα της ομάδας της Ανατολικής Αττικής πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 23 συμμετοχές. Ο παίκτης εξέδωσε και σχετικό μήνυμα ευχαριστώντας τους πάντες στην ομάδα για όλα τα όμορφα της σεζόν που πέρασε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κρητικού φορ:

"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Για προσωπικούς-επαγγελματικούς λόγους πρέπει να επιστρέψω μόνιμα στο Ηράκλειο αφήνωντας την Αθήνα και την οικογένεια της Θύελλας Ραφήνας. Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε το στόχο της παραμονής της ομάδας στη Γ’ Εθνική και που πέτυχα κι εγώ τους προσωπικούς μου στόχους !! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους αυτής της οικογένειας συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές) για τη συνεργασία που είχαμε και την όμορφη χρονιά που περάσαμε !! Να έχετε όλοι την υγεία σας και να συνεχίσετε να αγαπάτε το ποδόσφαιρο !!"