Βαθμολογία

Ντόρα: «Αλαζόνας ο Τσίπρας, κόμμα με ρίζες στη κοινωνία η ΝΔ»

Στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά.

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι ήταν ένδειξη αλαζονίας από πλευράς Αλέξη Τσίπρα το ότι δεν τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και χαρακτήρισε τη ΝΔ κόμμα με ρίζες στη κοινωνία και ότι ήταν το μοναδικό που άντεξε στη κρίση.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ενώσει. Ο λαός δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Τέσσερα χρόνια δεν έχουμε ακούσει τον κύριο Τσίπρα να λέει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Κατά την Ντόρα Μπακογιάννη, η μεσαία τάξη ανέβασε και έριξε τελικά τον Αλέξη Τσίπρα με την βαριά φορολογία, αλλά και οι νέοι.

«Είναι δύσκολο να διαχειριστεί το αποτέλεσμα ο κύριος Τσίπρας διότι δεν έχει μάθει να χάνει στη ζωή του» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι το γεγονός ότι δεν τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μια ένδειξη αλαζονείας.

«Η ΝΔ είναι ένα κόμμα με ρίζες στην κοινωνία και αυτό το υποτίμησε ο κύριος Τσίπρας, είναι το μόνο κόμμα που άντεξε στην κρίση», υπογράμμισε.

πηγή: thetoc.gr