Βαθμολογία

Λεβέντης: «Τα προγνωστικά θα ανατραπούν, δεν μπορεί να μην...»

Δηλώσεις έκανε στη κάμερα της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφορικά με το αποτέλεσμα του exit poll.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι τα προγνωστικά θα ανατραπούν καθώς δεν γίνεται, όπως είπε, ο ελληνικός λαός να μην ψήφισε την Ένωση Κεντρώων η οποία υπερασπίστηκε δυναμικά το θέμα Μακεδονία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Λεβέντη:

«Θεωρώ ότι αυτά τα exit poll θα πρέπει να πέσουν έξω. Διότι δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να μην ψήφισε Ένωση Κεντρώων που υπερασπίστηκε την Μακεδονία. Δεν μπορεί οι Έλληνες να ψήφισαν το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη που κατέστρεψε την ελληνική οικονομία και τον Βελόπουλο που πουλάει Αγία Γραφή και αλοιφές για τη μέση και τους αγκώνες. Τα προγνωστικά θα ανατραπούν. Η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει. Υφίσταται μια ατιμία εκ μέρους των ΜΜΕ εις βάρος του μοναδικού έντιμου κόμματος, της Ένωσης Κεντρώων. Είναι μια πολιτική εξόντωση του κόμματός μας. Όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Όταν ενσωματωθούν η Κρήτη και η Μακεδονία, η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει».

* Τέλος, ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε ορισμένα ΜΜΕ ότι δεν έπαιξαν την Ένωση Κεντρώων και έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και εξόντωση.