Βαθμολογία

Αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα του Μαυροβουνίου (Φάρμα Μπαϊράμογλου)

ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Μία ξεχωριστή βραδιά ήταν η αποψινή (Σάββατο 25/5) για το Μαυροβούνι που ανέβηκε περήφανα στην Α’ ΕΠΣΛ. Η διοίκηση της ομάδας προσέφερε το πλούσιο γεύμα με αρνιά, κεμπάπ, σουβλάκια και λουκάνικα στο Οβελιστήριο «LIKE CAFΕ» του κυρίου Δημήτρη Αθανασίου που βρίσκεται στην Καρδίτσης.

Παρευρέθησαν ο προπονητής κ. Γιάννης Σιάρκος, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση καθώς και εκλεκτοί καλεσμένοι. Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας που θα φορεθεί τη νέα σεζόν 2019-2020. Μεγάλος χορηγός της φανέλας και όλου του αθλητικού εξοπλισμού είναι η «Φάρμα Μπαϊράμογλου».

Λίγα λόγια για την γνωστή και μεγάλη επιχείρηση που εδρεύει από το 1992 στα Βασιλικά Φαρσάλων με ένα κρεοπωλείο στα Φάρσαλα και από το 2017 με νέο κρεοπωλείο στη Λάρισα και στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 131.

Το athleticlarissa νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση του Μαυροβουνίου για την άψογη συνεργασία και εύχεται τα καλύτερα στο σύλλογο. Η Βάσω Γκατζούλη και ο Χρήστος Γκατζούλης ήταν στην εκδήλωση και σας μεταφέρουν εικόνες από την ζεστή βραδιά…