Βαθμολογία

Ανανέωσε το εισιτήριο για την Α1’ ο Παναγροτικός (PICS)

Έστω και την τελευταία στιγμή ο Παναγροτικός Νίκαιας κατάφερε να ανανεώσει το εισιτήριό του για την Α1’ ΕΠΣΛ, αφού το Σάββατο (25/5) κέρδισε στο Ελευθεραί την τοπική ομάδα με σκορ 4-6.

Φάνηκε να πιάνουν τόπο οι μεγάλες προσπάθειες των παικτών της Νίκαιας και την ύστατη στιγμή κατάφεραν να σώσουν την ομάδα. Κορυφαίος παίκτης ο Γιάννης Βλαχάκης αφού κατάφερε να σημειώσει τέσσερα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 2’ ο Βλαχάκης με προβολή έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Καλφούντζος με σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 7’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 2-1 και την ολική ανατροπή.

Στο 24’ ο Βλαχάκης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2 και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε και το 2-3. Στο 34’ ο Φουρίκης με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-4 και στο 37’ ο Ολλομάνι με σουτ το 2-5.

Στο 44’ ο Θεοδώρου δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε και το Ελευθεραί συνέχισε με δέκα παίκτες του ματς. Στο 66’ ο Βλησσαρούλης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-5. Στο 72’ ο Γεωργουλόπουλος κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε για το 4-5 και στο 79’ ο Βλαχάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-6.  

ΑΟ Ελευθερών (Δημήτρης Δανιλούλης): Μόσιαλος, Βασιλόπουλος (46’ λ.τ. Παπαδημητρίου Γ.), Κουτσοδόντης, Βλησσαρούλης, Δάσσιος, Χατζής Γ. (46’ Κούρτης, 65’ λ.τ. Πατσιούρας Γ.), Γεωργουλόπουλος, Μασρί, Χατζής Κ., Καλφούντζος (46’ Ιατρόπουλος Θ.).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σδούγκας, Γεωργόπουλος, Πανδρεμένος, Ψαρούλης Α. (50’ Ψαρούλης Δ.), Φάσσας (46’ Μπαλανίκας), Σακελλαρίου, Γκουντίκας, Φουρίκης, Δημόπουλος (46’ Νικολακούλης), Βλαχάκης, Ολλομάνι.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Μάνος, Κοτούμπας.

ΒΑΣΩ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ