Βαθμολογία

«Μαύρη σελίδα» για τη Νεάπολη, υποβιβάστηκε παρά την προσπάθεια (PICS)

Μία δύσκολη στιγμή είναι η τωρινή για τη Νεάπολη Λάρισας, η ομάδα αν και πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε, υποβιβάστηκε στην Β’ ΕΠΣΛ στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο (25/5) αγωνίστηκε κόντρα στο Μαυροβούνι στο γήπεδο της Νεάπολης και θα μπορούσε μόνο σε συνδυασμό αποτελεσμάτων να ελπίζει. Από τη στιγμή που ο Παναγροτικός κέρδισε τότε οι ελπίδες «έσβησαν». Το τελικό 2-3 λίγη σημασία έχει.

Στο αγωνιστικό μέρος στο 50’ ο Χατζηλιάδης Σ. με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 61’ ο Μπάγκας Αρσένης με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γαρυφαλλόπουλος Ορέστης με προσωπική ενέργεια και σουτ μείωσε σε 1-2 για τη Νεάπολη.

Ο Σπανός στο 68’ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3 και στο 85’ ο Μανώλης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Ευκαιρίες χαμένες για τη Νεάπολη είχαν οι Ζαχαρούλης, Γαρυφαλλόπουλος και Μπαλαούρας.

Νεάπολη Λάρισας: Κολομητρούσης, Παπαναστασίου, Δεσπόπουλος, Μπαλαούρας, Μπουχλαριώτης, Μέκρας Γ. (46’ Παππάς), Μανώλης, Γαρυφαλλόπουλος, Μπούνα (46’ Αντωνόπουλος), Ζαχαρούλης, Μέκρας Χ.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Βαλώζος, Παπαμάνος (75’ Νότας), Κολιοφούτης, Μπαντζέλας Β., Μπάγκας Α., Μπαντζέλας Ν. (70’ Τοζούλης), Χατζηλιάδης Σ., Αρσένης Δ. (72’ Ατέσης), Σπανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μίχος, Κουτίνα.

ΒΑΣΩ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ