Βαθμολογία

Πλάνο τριετίας και καλό ποδόσφαιρο στον Ιπποκράτη (PICS+VIDEO)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φετινή χρονιά για τον Ιπποκράτη Λάρισας, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού μας, αφού κατάφερε να τερματίσει στην πλεονεκτική 3η θέση και να ανέβει στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλη η δουλειά ήταν συλλογική, με οραματιστεί τον κ. Άγγελο Θεοδωρόπουλο που ανέλαβε πρόεδρος τη φετινή χρονιά, έχοντας δίπλα του σημαντικούς ανθρώπους στη διοίκηση.

Η «ψυχή» της ομάδας για πολλά χρόνια στον Ιπποκράτη είναι ο κ. Γιάννης Εμμανουήλ που τώρα έχει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή. Η ομάδα ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι να χτίζεται με πρωταρχικό στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, τα μέγιστα βοήθησε σε αυτή την κατεύθυνση ο προπονητής κ. Σπύρος Ευαγγέλου, ο οποίος δούλεψε μέχρι και τέλος Μαρτίου, αφού ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να αποσυρθεί προσωρινά. Το πόστο του ανέλαβε για τις υπόλοιπες αγωνιστικές ο έμπειρος τεχνικός κ. Θανάσης Κολονιώτης και έφερε εις πέρας με επιτυχία την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Άγγελος Θεοδωρόπουλος, το πλάνο για την ομάδα του Ιπποκράτη είναι τριετές, αρχής γινομένης από τη φετινή χρονιά. Βασικό μέλημα σε όλους εκεί είναι να γίνεται σωστή δουλειά, καλή προπόνηση και να παίζεται πάνω απ’ όλα καλό ποδόσφαιρο.

Τον πρώτο λόγο για τη θέση του προπονητή τη νέα χρονιά έχει ο κ. Σπύρος Ευαγγέλου, αφού επέστρεψε και είναι καλά, του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος και φυσικά θα παραμείνει και ο κ. Θανάσης Κολονιώτης για να βοηθήσει και πάλι την ομάδα τη νέα χρονιά.

Το απόγευμα της Πέμπτης (23/5) βρεθήκαμε στο «Γ. Μητσιμπόνας» όπου οι ποδοσφαιριστές είχαν προπόνηση παρουσία και της διοίκησης. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα όσα μας είπαν στην κάμερα του athleticlarissa:

Ανδρέας Μπούζιος (ποδοσφαιριστής)

">http://

Όττι Φραχόλι (ποδοσφαιριστής)

">http://

Οδυσσέας Παπαδημητρίου (ποδοσφαιριστής)

">http://

Θανάσης Κολονιώτης (προπονητής)

">http://

Σπύρος Ευαγγέλου (προπονητής)

">http://

Γιάννης Εμμανουήλ (τεχνικός διευθυντής)

">http://

Άγγελος Θεοδωρόπουλος (πρόεδρος)

">http://

">http://

Λευτέρης (αριστερά) και Μιχάλης (δεξιά) Τσουμάνης, δύο ταλαντούχοι παίκτες της ΑΕΛ κ-19 βρέθηκαν στην προπόνηση του Ιπποκράτη την Πέμπτη (23/5), αφού ο πατέρας τους κ. Ζήσης Τσουμάνης είναι στη διοίκηση και βοηθά πολύ την ομάδα του Ιπποκράτη. Ο Λευτέρης είναι 19 ετών και αγωνίζεται στόπερ και ο Μιχάλης είναι 17 ετών και αγωνίζεται φορ, όμως εξαιτίας του ταλέντου του προωθήθηκε στην κ-19.