Βαθμολογία

Τετ α τετ Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ

Σήμα… κατατεθέν του Ολυμπιακού έχει γίνει Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίος, αν όχι ο κορυφαίους, σέντερ στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο ότι θα τα εύκολα και χωρίς λόγο φάουλ που του χρεώνουν οι Έλληνες διαιτητές στις εντός συνόρων αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσαν την αφορμή για την επανάσταση των «ερυθρόλευκων». Πολλές ομάδες στην «Γηραιά Ήπειρο» θέλουν τον Σέρβο, όμως εκείνος την Παρασκευή (24/5) φρόντισε να συναντηθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλος για να συζητήσει την προοπτική ανανέωσης με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, το ραντεβού του παίκτη με τον Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο έγινε υπό την… σκιά της μεγάλης πρόταση που διέρρευσε μερικά λεπτά πριν πάει στη συνάντηση και αφορά τα 7 εκατ. ευρώ που του δίνει για 3 χρόνια η Μπαρτσελόνα.

Εκείνο που του έδειξαν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ είναι η διάθεση να παραμείνει στην ομάδα και πέρα του 2020 που τελειώνει το συμβόλαιό του. Φυσικά αυτό θα γίνει με αυξημένες αποδοχές. Ο Μιλουτίνοφ έχει εκφράσει τη διάθεση στο παρελθόν να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, εκτός κι ανοίξει ο δρόμος για το ΝΒΑ, αν τον καλέσουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς που έχουν τα δικαιώματά του.