Βαθμολογία

Κουτσιανικούλης: «Οργανωτικά ο ΟΦΗ ανταγωνίζεται Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Κάτι πολύ μεγάλο θεωρεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αυτό που πέτυχε ο ΟΦΗ με τη σωτηρία του, όπως δήλωσε την Παρασκευή (24/5).Ο παίκτης της κρητικής ομάδας το χαρακτήρισε «άθλο», ενώ τόνισε πως οργανωτικά η ομάδα του είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

«Για να πω την αλήθεια , δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω με λόγια. Όποιος ήταν στο γήπεδο και έζησε όλο αυτό, γράφτηκε. Ήταν απίστευτα συναισθήματα, μόλις σε ένα-δύο λεπτά», είπε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κουτσιανικούλης για όσα έζησε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) και ρωτήθηκε για τη σεζόν του ΟΦΗ:

«Περάσαμε δύσκολα όλη τη χρονιά. Τον Οκτώβρη είχαμε μόνο δύο βαθμούς. Το Γενάρη άλλαξε σχεδόν ριζικά η 11 ενδεκάδα. Μπήκαν άλλοι άνθρωποι που άλλαξαν τη φιλοσοφία. Αυτό που καταφέραμε ήταν άθλος. Κάθε αγωνιστική ήμασταν ή στη ζώνη υποβιβασμού ή στο μπαράζ. Καταφέραμε και μείναμε στο μπαράζ απέναντι στον Πλατανιά που στάθηκε πολύ καλά. Ήταν κρίμα και γι’ αυτούς και για εμάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Ο Πλατανιάς στάθηκε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια. Εμείς είχαμε περισσότερο άγχος. Έτσι φάνηκε. Ευτυχώς κύλησαν όλα υπέρ μας και βγήκε μια πολύ δύσκολη χρονιά».

Για το τι άλλαξε με τον ερχομό του Χάιμε Βέρα: «Παίξαμε όλα τα ματς στα ίσα, όπως για παράδειγμα μέσα στην Τούμπα, αλλά και με τον Ολυμπιακό, άσχετα που δεν μας βγήκαν όπως θέλαμε. Αν είχαμε ευκολία στο γρήγορο σκοράρισμα δεν θα μπαίναμε σε μπελάδες. Για ένα βαθμό μπήκαμε στο μπαράζ».

Για την αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της ομάδας: «Χωρίς να υπερβάλλω έφτασα στα 30 μου για να ζήσω μια ποδοσφαιρική εμπειρία τέτοια, όπου ο ποδοσφαιριστής ασχολείται μόνο με την προπόνηση και το αγωνιστικό κομμάτι. Μπήκαν άνθρωποι που μας βοήθησαν σε αυτό. Από το καλοκαίρι θα υπάρχει ριζική αλλαγή η ομάδα. Μπήκαμε σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Αφήνουν τον ποδοσφαιριστή να κάνει τη δουλειά του. Στο οργανωτικό κομμάτι ο ΟΦΗ ανταγωνίζεται Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ».

Για το αν θα μείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν: «Δεν έχουμε μπει ακόμα σε διαδικασία συζητήσεων από την επόμενη εβδομάδα. Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της καριέρας μου. Είχα πει ότι τα είχα ζήσει όλα, μέχρι το προχθεσινό. Όμως στην ομάδα αλλάζουν όλα προς το καλύτερο και οποιοσδήποτε θα ήθελε να μείνει».