Βαθμολογία

Ενδιαφέρον φιλικό διεξήχθη ανάμεσα στον Φαλανιακό και την ΑΕΛ κ-19 (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη (23/5) στο φιλόξενο γήπεδο της Φαλάνης. Ο τοπικός Φαλανιακός που τερμάτισε στην 2η θέση της Α’ ΕΠΣΛ υποδέχθηκε την ΑΕΛ κ-19. Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να δώσουν ένα δυνατό φιλικό στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο τεχνικοί (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Ταξιάρχης) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα από πλευράς Φαλανιακού πήραν χρόνο συμμετοχής και πέντε παιδιά από την ακαδημία της ομάδας αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον και δείχοντας έτσι την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και στις υποδομές του Φαλανιακού. Ο λόγος για παιδιά που είναι γεννημένα το 2003-2004. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι: Γκανάτσης, Καρακίτσιος Ν., Μπαλαμπάνος, Ιγγλέζος και Τζημούλης.

Για την ιστορία το σκορ έληξε 1-4, με τον Φαλανιακό να βλέπει δύο φορές τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στο 13’ ο Χαλάτσης άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα μέσα στη μικρή περιοχή. Ένα λεπτό μετά ο Ιωαννίδης έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ μέσα στη περιοχή και από πλάγια δεξιά (1-1).

Στο 31’ ο Χαλάτσης ξανά με ωραία κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΑΕΛ (1-2). Στο 35’ ο Σούλι σημείωσε αυτογκόλ για το 1-3, ενώ στο 74’ ο Κερίμ με πλασέ μέσα στη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Στο 50’ και 60’ οι Λεσάϊ και Ακριβόπουλος είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι για τον Φαλανιακό.

Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, ενώ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων χειροκρότησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, ανάμεσά τους και αρκετοί προπονητές.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαγούλας, Γκανάτσης, Καρακίτσιος Β., Σούλι, Πανταζής Γ., Λεσάϊ, Πανταζής Η., Δημητρέλης, Ιωαννίδης, Τσιάκος, Ντανίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μάνικος, Παππάς, Ακριβόπουλος, Μπιμπλιτζής, Μπέης, Καρακίτσιος Ν., Μπαλαμπάνος, Ιγγλέζος, Τζημούλης.

ΑΕΛ κ-19 (Κώστας Ταξιάρχης): Σουλούκος, Μπουζούκης, Τσατσελάρι, Τάρτας, Φουρκιώτης, Μπάμης, Μιλτιάδης, Βαφειάδης, Ζαχαράκης, Χαλάτσης, Ζιάκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μισυρλής, Δημητρακούδης, Μαλάκος, Τέλιος, Τσουμάνης Λ., Σούμπασης, Κουτσιανούλης, Διγκόζης, Κερίμ, Τσουμάνης Μ., Μίτσελ.