Βαθμολογία

Αποχαιρετιστήριο γεύμα στον Αετό Μακρυχωρίου (PICS)

Ο Αετός Μακρυχωρίου ολοκλήρωσε με επιτυχία την χρονιά του στην Α’ ΕΠΣΛ, τερματίζοντας στην τιμητική 3η θέση της βαθμολογίας και κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο.

Η διοίκηση της ομάδας, με τον πρόεδρο κ. Κώστα Τουρλακόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξη Τσιτούρα έκαναν το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα την Πέμπτη (23/5) και στη συνέχεια έδωσαν τις ευχές για «καλό καλοκαίρι».

Στο πλούσιο τραπέζι που περιελάμβανε καλό φαγητό, ήταν και ο πρώην τεχνικός της ομάδας κ. Δημήτρης Καπετανόπουλος αλλά και όλοι οι παίκτες. Σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα συζήτησαν και ολοκλήρωσαν με αυτό τον τρόπο τη φετινή χρονιά.

Από εδώ και πέρα σειρά παίρνει η απόκτηση του νέου τεχνικού και στη συνέχεια η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με παίκτες που θα μπορούν να ανταποκριθούν στους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Παράλληλα το γήπεδο Μακρυχωρίου αυτή τη περίοδο είναι ένα πραγματικό εργοτάξιο με στόχο αρχές Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμο να μπει η ομάδα μέσα και να ξεκινήσει να αγωνίζεται στα επίσημα ματς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ