Βαθμολογία

Ξεκαθαρίζει για προπονητή στον ΠΑΣ

Σε άλλες λύσεις στρέφεται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Ηπειρώτες κοιτούν να κλείσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το νέο προπονητή προκειμένου στη συνέχεια να μπει μπροστά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, με τα τωρινά δεδομένα να αφορούν τους Γιάννη Τάτση και Μιχάλη Γρηγορίου.

Δύο περιπτώσεις όχι εύκολες, ειδικά αυτή του Γρηγορίου ο οποίος με δεδομένο ότι έχει δουλέψει σε ομάδες Super League θα κοιτάξει προς τα εκεί, ενώ ο Τάτσης μόλις χτες (22/5) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Πλατανιά και ακόμα δεν έχει έρθει σε συζητήσεις με τους Χανιώτες, οι οποίοι θα αγωνίζονται μαζί με τον ΠΑΣ, στη Super League 2.

O Γρηγορίου δεν σκέφτεται να πάει σε ομάδα Super League 2, ενώ ο Τάτσης αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους προπονητές. O νεαρός τεχνικός είναι γέννημα θρέμμα των Ιωαννίνων, αγαπάει την ομάδα και την υπηρέτησε πιστά ως ποδοσφαιριστής και μάλιστα και σε δύσκολες καταστάσεις για τον ιστορικό «Άγιαξ της Ηπείρου».