Βαθμολογία

Του βγήκε η ψυχή, αλλά σώθηκε ο ΟΦΗ!

Από την κόλαση στον παράδεισο και θα είναι ξανά παρών στη μεγάλη κατηγορία... Ο ΟΦΗ κέρδισε 3-2 τον Πλατανιά το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στο «Γεντί Κουλέ», με το δεύτερο μεταξύ τους μπαράζ για μια θέση στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης σεζόν να αποδεικνύεται άκρως συναρπαστικό.

Ένα παιχνίδι όπου οι εναλλαγές συναισθημάτων ήταν διαρκείς και τελικά έμελε να είναι η ομάδα του Χάιμε Βέρα αυτή που πανηγύρισε στο φινάλε και χάρη στο γκολ του Ναμπί στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Οι Χανιώτες, ωστόσο, μένουν με την πίκρα ότι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω την ισοπαλία που θα τους έστελνε πίσω στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για να αρχίσουν πλέον να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη συμμετοχή τους στη νεοσύστατη Σούπερ Λίγκα 2.

Σε ένα παιχνίδι, λοιπόν, που έκρυβε πολλές συγκινήσεις φρόντισε, από την πλευρά του, να το στιγματίσει αρνητικά ο Γιώργος Κομίνης, με τον Θεσπρωτό διαιτητή να υποδεικνύει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ και με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Νέιρα στο 11ο λεπτό.

Νέιρα και Μπράουν ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τους νικητές, με τον Ναμπί βέβαια να καρπώνεται τη δόξα αφού ήταν ο λυτρωτής των γηπεδούχων, ενώ για την ομάδα του Γιάννη Τάτση, που πραγματικά απέδειξε ότι δεν ήταν διόλου τυχαία η φετινή εξαιρετική της παρουσία στη Football League, μακράν κορυφαίος ήταν ο Νίλι, με τους Μποσέτι, Παπανικολάου και Στέλιο Ποζατζίδη να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κομίνης του Συνδέσμου Θεσπρωτίας με βοηθούς τον Κούλα του Συνδέσμου Ξάνθης και τον Μπαλτά του Συνδέσμου Αχαΐας.

Κίτρινες: 35' Μεγιάδο, 52' Γιακουμάκης, 77' Νάστος, 80' Βαζ, 82' Σωτηρίου, 90'+6 Nέιρα - 11' Σ. Ποζατζίδης, 22' Μπιανκόνι, 53' Ουές, 83' Μποσέτι.

Κόκκινες: 70' Γιακουμάκης - 75' Μπιανκόνι.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Σακόρ (59' Ναμπί), Βαζ, Φερέιρα (59' Ντίνας), Νέιρα, Σάσι (46' Γιακουμάκης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (77' Παπουτσογιαννόπουλος), Ουές, Μποσέτι (88' Γκατσολάρι), Καραγκούνης, Σ. Ποζατζίδης (73' Λουκίνας), Παπανικολάου, Nίλι, Μπιανκόνι.