Βαθμολογία

Στη λίστα Ατρόμητου Κρίστιανσεν, Αναστασίου

Να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το θέμα προπονητή θέλουν στον Ατρόμητο προκειμένου όταν αυτός ανακοινωθεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς η οποία θα βρει και πάλι τους Περιστεριώτες σε τριπλό ταμπλό.

Οι Αθηναίοι είναι στη τελική ευθεία για τον αντικαταστάτη του Νταμίρ Κάναντι και στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Τόμας Κρίστιανσεν και Γιάννη Αναστασίου, αν και δεν αποκλείεται να παίξει και προπονητής που ήταν φέτος σε ομάδα της Super League.

O Δανός, πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ατρόμητου, με τους Περιστεριώτες να επιδιώκουν την υπερβαση και το ΟΚ του Δανού προπονητή, σε μία ομολογουμένως δύσκολη περίπτωση.

Η περίπτωση του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποχώρησε από την Ομόνοια, είναι πιο βατή και ίσως να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Κρίστιανσεν, με τον Πρεβεζιάνο τεχνικό να έχει τις επόμενες ώρες επαφές για συζητήσεις.

Τέλος όσον αφορά το όνομα πρώην προπονητή ομάδας Super League δεν έχει ακουστεί από επίσημα χείλη κάτι, ενώ ούτε από τα ρεπορτάζ έχει διαρρεύσει αν πρόκειται για Έλληνα ή ξένο τεχνικό. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Ατρόμητου.