Βαθμολογία

Η ώρα της κρίσης για ΟΦΗ και Πλατανιά

Η ώρα της κρίσης για ΟΦΗ και Πλατανιά έφτασε...

Σήμερα (22/5) στις 19:00 (Novasports 1), μέσα από την μεταξύ τους μάχη στο Γεντί Κουλέ θα κριθεί η 14η ομάδα της Super League, αλλά και εκείνη που θα συνεχίσει στη νεοσύστατη Super League 2.

OΦΗ και Πλατανιάς είναι πανέτοιμοι για την μεταξύ τους μάχη, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στα Περιβόλια με την αγωνία να είναι στο κατακόρυφο με το διακύβευμα της Super League να είναι μεγάλο. Τόσο οι Ηρακλειώτες, όσο και οι Χανιώτες θέλουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την μία βέβαια το άγχος είναι μεγαλύτερο στη πλευρά της ομάδας του Χάιμε Βέρα, η οποία θα είναι παταγώδης αποτυχία αν δεν παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Πλατανιάς δεν έχει το παραμικρό άγχος καθώς είναι πετυχημένη η σεζόν, διότι η άνοδος δεν αποτελούσε αυτοσκοπό.

Φυσικά εδώ που έφτασε το πράγμα η ομάδα του Γιάννη Τάτση θέλει το εισιτήριο, αλλά θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για ότι το καλύτερο. Ο Γιαννιώτης προπονητής έχει ζητήσει από τους παίκτες του να απολαύσουν το ματς και ότι ήθελε προκύψει. Ο Χάιμε Βέρα έχει ζητήσει ένα γρήγορο γκολ και να μην αποδειχθεί αχίλλειος πτέρνα η έδρα όπως συνέβη στο πρωτάθλημα.

Εκεί ο ΟΦΗ, πλην του ΠΑΣ Γιάννινα και του Λεβαδειακού, δεν κέρδισε κανένα άλλο παιχνίδι με ομάδες με τον ίδιο στόχο (ΑΕΛ, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη) και χάρις στα «2» σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι πήγε στα μπαράζ. Κάτι που ο Βέρα δεν θέλει επ ουδενί να συμβεί και σήμερα γιατί μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, ο ΟΦΗ μόνο με νίκη θα πετύχει τον στόχο του.

Αγωνιστικά ο προπονητής των Ηρακλειωτών δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Κομεσίδη, Ποτουρίδη, ενώ επιστρέφουν οι Φερέιρα, Στρέζος. Από την άλλη ο Γιάννης Τάτσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Λουκίνας, Μάικιτς που δεν προπονήθηκαν σε μεγάλη ένταση, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.