Βαθμολογία

Ανανέωσαν Ντίας&Λουσέρο, τέλος ο Μανά

Δύο ανανεώσεις και μία αποχώρηση στην ομάδα του Παναιτωλικού με τους Χόρχε Ντίας και Άντριαν Λουσέρο να υπογράφουν νέα συμβόλαια, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Νικολάς Μανά.

Ο Ντίας υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ ο Λουσέρο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Από την άλλη ο Μανά έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, με τους Αγρινιώτες να τον ευχαριστούν για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας».