Βαθμολογία

Τροΐζι: «Δεν είχε οργάνωση ο Ηρακλής»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Metrosport» παραχώρησε ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας και νυν του Ηρακλή, Μαρσέλο Τροΐζι.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά η οποία τον βρήκε να κάνει πετυχημένη πορεία με τον Απόλλωνα, ενώ με τον Ηρακλή σώθηκε αγωνιστικά.

Ο 43χρονος προπονητής αναφέρθηκε επίσης και στην οργάνωση που είχε σαν ομάδα ο Απόλλωνας σε σχέση με τον Γηραιό, με τον οποίο έχει δεθεί συναισθηματικά όπως δήλωσε.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τροΐζι:

«Ξέρετε καλά και το έχω πει πολλές φορές ότι ο Ηρακλής μου αρέσει πολύ. Είναι μεγάλη ομάδα. Έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις που μπορείς να δουλέψεις καλά. Αλλά δε φτάνουν μόνο αυτά. Χρειάζεται πλάνο, χρειάζονται χρήματα, πολλά πράγματα. Νομίζω τα προβλήματα σε δένουν περισσότερο με μια ομάδα και πιο εύκολα».

Για τον ίδιο ήταν μια καλή σεζόν όπως λέει:

«Για εμένα ήταν καλή χρονιά. Έκανα καλή πορεία με τον Απόλλωνα Λάρισας και στον Ηρακλή σωθήκαμε αγωνιστικά και βαθμολογικά, πετύχαμε το στόχο».

Που εστιάζει το λάθος της χρονιάς;

«Αν ήταν πιο οργανωμένη η ομάδα, θα μπορούσε. Για εμένα το λάθος ήταν στις μεταγραφές. Και το καλοκαίρι και το χειμώνα. Ήταν όμως και οι αλλαγές προπονητών. Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του, τον τρόπο του και η ομάδα επηρεάστηκε πολύ από τις αλλαγές. Στον Απόλλωνα Λάρισας από την αρχή είχε ένα πλάνο σταθερό».

Τι συμβαίνει όμως όσον αφορά στο μέλλον του; Ο Μαρτσέλο Τροΐζι μένει στον Ηρακλή όπως και να έχει; Συνεχίζει αλλού ότι κι αν συμβεί; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ή για την ακρίβεια, όπως εξήγησε και ο ίδιος ...κανένας δεν ξέρει! Είναι κι αυτό ενδεικτικό της όλης πολύ μπερδεμένης κατάστασης.

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο. Δεν ξέρει που θα είμαστε στη νέα σεζόν. Το δικό μου το συμβόλαιο με την ομάδα έχει λήξει. Θα δούμε τι θα συμβεί τελικά. Κανένας δεν ξέρει τι γίνεται. Ήμουν πάντως μια χαρά στην ομάδα. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες και περιμένω τις εξελίξεις. Δεν έχω συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αλλά αν υπάρξει μια πρόταση που με ικανοποιεί δε θα μπορώ να περιμένω τι θα συμβεί στον Ηρακλή».