Βαθμολογία

Μέσα Φερέιρα, έξω Μιχόγεβιτς στον ΟΦΗ ενόψει Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε σήμερα (21/5) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού (22/5 19:00) αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα στα Χανιά.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα ανακοίνωσε και την αποστολή των Κρητικών, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και στην οποία συμμετέχει κανονικά ο Φελίπε Φερέιρα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Βέρα.

Κανονικά στην αποστολή και ο Γιώργος Στρέζος ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στον προσαγωγό, προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς ο οποίος ακολούθησε μεν μέρος της προπόνησης, όμως οι πόνοι στον ορθό μηριαίο δεν ξεπεράστηκαν.

Τέλος επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Δημήτρης Κομεσίδης, Γιάννης Ποτουρίδης οι οποίοι ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Αναλυτικά την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.