Βαθμολογία

Πιόντεκ: «Τα πάντα για το Champions League»

Δηλώσεις σε ιταλικά ΜΜΕ έκανε ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν Κριστόφ Πιόντεκ, σκόρερ στη νίκη με την Φροζινόνε, με την οποία οι Μιλανέζοι διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για την τετράδα.

Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος του Πολωνού επιθετικού που τόνισε ότι θα πρέπει να νικήσει η ομάδα του την Σπαλ στο φινάλε και να περιμένει απώλειες είτε της Ίντερ είτε της Αταλάντα προκειμένου να πάρουν έστω και στο νήμα το εισιτήριο του Champions League.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Πολωνού φορ:

«Αισθάνομαι καλύτερα, σκόραρα και είμαι χαρούμενος επειδή κερδίσαμε. Είμαστε 1 βαθμό πίσω από την Ίντερ και την Αταλάντα έτσι όλα είναι πιθανά, αλλά πρώτα πρέπει να νικήσουμε την Σπαλ. Πιστεύαμε πως η Γιουβέντους θα νικήσει αλλά έφερε ισοπαλία. Είναι δύσκολη στιγμή αυτή για εμάς, αλλά ελπίζουμε να νικήσουμε την Σπαλ και τα αλλά αποτελέσματα να έρθουν όπως τα θέλουμε.

Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Ήταν δύσκολο να σκεφτώ πως θα σκόραρα 30 γκολ στην πρώτη μου σεζόν ερχόμενος από την Πολωνία. Ήταν αδιανόητο. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή, απλώς είμαι αφοσιωμένος για το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω να παίξω στο Champions League και αυτό θα ήταν το καλύτερο».