Βαθμολογία

Επαφών συνέχεια για τον Νταμπίζα

Προς το φινάλε βαδίζουν οι συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκου Νταμπίζα με τους παίκτες που είναι σε συζητήσεις για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Ο κ. Νταμπίζας τους μετέφερε τις σκέψεις της ομάδας, άκουσε τις δικές τους προθέσεις, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα επικοινωνήσει με τους μάνατζερ των παικτών για να έχει μία σαφέστερη εικόνα.

Δεδομένο είναι ότι ο Νταμπίζας θέλει να έχει το συντομότερο δυνατό μία εικόνα για τα χρήματα που θα χρειαστούν για αναπροσαρμογές συμβολαίων και αποζημιώσεις και πόσα χρήματα μπορούν να διατεθούν για την ενίσχυση. Πρόθεση πάντως είναι να γίνουν λίγες και καλές προσθήκες σε θέσεις που πονά η ομάδα. Εξάλλου και ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει έναν ποιοτικό παίκτη σε κάθε θέση.

Όσον αφορά τον Ινσούα και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο της Εστουντιάντες, ο Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφές ότι δεν τον πουλά. Θα υπάρξει θέμα Ινσούα μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα καλύψει την ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Δεδομένη είναι και η πρόθεση να υπάρξει επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το 2020.