Βαθμολογία

Ιδανικό ξεκίνημα για Αργυροπούλι, 5-0 την Αμυγδαλέα

Με μία εντυπωσιακή σε έκταση νίκη ξεκίνησε την διαδικασία των play-out η Δόξα Αργυροπουλίου η οποία συνέτριψε σήμερα (19/5) με 5-0 τον Αετό Αμυγδαλέας.

Ένα ματς στο οποίο το Αργυροπούλι ήταν καταιγιστικό στην επανάληψη και μετά το στείρο 0-0 του πρώτου μέρους πέτυχε πέντε τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας στην εντυπωσιακή νίκη και τους τρεις βαθμούς, αφήνοντας στη θέση του ουραγού, που οδηγεί στην Α1 ΕΠΣΛ, την σημερινή της αντίπαλο.

Το ξέσπασμα του Αργυροπουλίου στην επανάληψη ξεκίνησε στο 52' όταν ο Δίχρης πέτυχε το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Βογιατζής σημείωσε το 2-0. Ο Δίχρης πήρε πάλι το όπλο του και στο 78' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, πριν πετύχει ο Γκαραγκούνης στο 88' το 4-0. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στη τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Καλόγηρος όταν σκόραρε για το 5-0.

Διαιτησία: Στάικος (Καρακώστας, Ακρίβος)

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Χατζής, Κουρμπάτι, Βογιατζής Ευθ., Φουρτούνας, Αετόπουλος, Σχοινάς (83′ Κόκκορας), Δίχρης (88′ Μάττος), Βογιατζής Αν. (70′ Καλόγηρος), Γκαραγκούνης.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Ντάσκας, Περδίκης (80′ Μπέλτσιος), Παραφέστας, Μακρίδης, Ανδριανόπουλος, Παπαδάμου, Κουρούκας (65′ Γκαραβέλης), Ντάλλας, Πλης.