Βαθμολογία

Τα κατάφερε ο Πανιώνιος, έχασε την 4η θέση η Μάνδρα (PICS)

Το απόγευμα της Κυριακής (19/5) στο γήπεδο του Βιολογικού διεξήχθη η αναμέτρηση του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης με την Μάνδρα για τον 4ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και την τελευταία αγωνιστική. Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό (0-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την άνοδο στην Α1’ ΕΠΣΛ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την 4η θέση που οδηγούσε σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο. Στο συγκεκριμένο ματς ήθελε μόνο τη νίκη για να διεκδικήσει την άνοδο μέσα από τα μπαράζ, όμως στο τέλος δεν τα κατέφερε.

Η Μάνδρα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αφού είχε τις κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, στο 30’ είχε και οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανιώνιος είχε στο 18’ κάθετο δοκάρι, στην επανάληψη η Μάνδρα έχασε και άλλες ευκαιρίες και μέχρι το τέλος δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη, αφού παρέμεινε η «λευκή» ισοπαλία.

Στο 8’ ο Μπατζιανούλης έκανε την κούρσα, πέρασε τους αμυντικούς, έκανε το σουτ προ της εστίας, ο Ιορδανίδης παραχώρησε το κόρνερ. Στο 10’ ο Βασιλείου Παρ. έβγαλε τη σέντρα μέσα στη περιοχή, ο Ελιζόπουλος Ν. την κεφαλιά από κοντά όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 15’ άψογη ασίστ του Αλλκία για τον Τεκέδη, αυτός έκανε το δυνατό σουτ η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ιορδανίδη.

Στο 18’ πολύ καλό σουτ του Κίτσα Γερ., η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ράϊδου και κατέληξε άουτ. Στο 30’ ο Ζούγκα Μαρ. έκανε το εξαιρετικό σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιορδανίδη. Δέκα λεπτά μετά καλή εκτέλεση φάουλ του Πικούλη, έδιωξε με υπερένταση ο Ιορδανίδης.

Σε όλο το δεύτερο μέρος ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπαιξε με μεγάλο πόνο στη μέση, όμως άντεξε μέχρι το τέλος. Στο 58’ πολύ καλό σουτ του Ελιζόπουλου Κ., εξαιρετική επέμβαση του Ράϊδου έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 67’ ο Αλλκία έβγαλε μέσα στην περιοχή για τον Παπανικολάου, αυτός σε θέση τετ α τετ τον σταμάτησε ο Ιορδανίδης. Στο 72’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τη Μάνδρα, το πρώτο σουτ του Παπανικολάου σταμάτησε με τα πόδια ο Ιορδανίδης και το σουτ του Μπατζιανούλη κατέληξε άουτ.

Στο 87’ ο Κίτσας Παν. έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία, έδιωξε πάλι ο Ράϊδος σε κόρνερ. Και τελευταία καλή στιγμή για τη Μάνδρα στο 95’ με τον Παπανικολάου Ν.Δ. να εκτελεί το φάουλ από καλή θέση αλλά να καταλήγει άουτ.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Σερέτης Π., Σκέντζας Χ., Κανής, Κίτσας Γερ., Σκέντζας Χ., Βασιλείου Παρ., Ελιζόπουλος Ν., Παπαγεωργίου (63’ Κίτσας Π.), Ελιζόπουλος Κ., Μανώλης (54’ Κίτσας Γ.).

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Βασίλης Κυριάκος): Ράϊδος, Τζήκας (86’ Παπαδόπουλος Ν.Δ.), Καδόγλου, Ζούγκα Μαρ., Φασούλας, Τσιλιλής (86’ Μακρυγιάννης), Τεκέδης, Πικούλης (52’ Παπανικολάου), Μπατζιανούλης, Παπαδόπουλος Γρ. (80’ Ζούγκα Μαν.), Αλλκία.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Νίκζας, Στάμος.