Βαθμολογία

Αποφασίζει ο Πέτριτς για μεταγραφές

Τα… κλειδιά στον Γκόρνταν Πέτριτς έχουν δώσει οι «βυσσινί» με τον Σέρβο προπονητή να είναι αυτός που θα αποφασίσει και για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, αλλά και γι’ αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Από την στιγμή που παραιτήθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα και υπήρξε συμφωνία με τον Γκόρνταν Πέτριτς, στην ΑΕΛ ρίχνουν το βάρος στις μεταγραφικές κινήσεις. Κινήσεις που θα έχουν να κάνουν όχι μόνο με αποκτήσεις, αλλά και με αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Και στις δύο περιπτώσεις ο Σέρβος προπονητής θα είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Αρχικά στις προσθήκες είναι σίγουρο πως θα αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας και ένας εξτρέμ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν βρεθεί κάτι άλλο, οι Θεσσαλοί θα πουν όχι. Ειδικά οι μεταγραφές έχουν να κάνουν και με ποιους θα φύγουν, αλλά με τα έως τώρα δεδομένα, γι’ αυτές τις δύο θέσεις γίνεται αναζήτηση παικτών.

Τώρα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, εκτός φυσικά των Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Ακόστα και Μπαργκάν που θεωρούνται ήδη παρελθόν, αναμένεται να αποχωρήσουν οι Ταλέσκι, Γρομητσάρης και Χούμπτσεβ. Όσον αφορά τον Γιακιμόφσκι ενώ όλα έδειχναν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ, το τι θα γίνει θα εξαρτηθεί από την απόφαση που θα πάρει ο Πέτριτς.

πηγή: gazzetta.gr