Βαθμολογία

Η ώρα του μπαράζ έφτασε...

Ημέρα μπαράζ για Πλατανιά και ΟΦΗ καθώς σήμερα (19/5 21:30, ΕΡΤ Sports) θα διεξαχθεί στα Περιβόλια η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση με έπαθλο μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Πλατανιάς της Football League τερμάτισε 2ος, με αφαίρεση βαθμών του Απόλλωνα Λάρισας, ο ΟΦΗ με αντεπίθεση διαρκείας και μεγάλες νίκες σε ΟΑΚΑ, Περιστέρι τερμάτισε 13ος στη Super League και η ώρα της πρώτης μεταξύ τους μάχης έφτασε.

Στο γήπεδο των Περιβολίων, το οποίο αναμένεται κατάμεστο η ομάδα του Γιάννη Τάτση θεωρείται ήδη πετυχημένη και χωρίς άγχος θα επιδιώξει να φτάσει στη νίκη ενόψει της ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ. Από την άλλη η ομάδα του Χάιμε Βέρα γνωρίζει ότι είναι το φαβορί, δεδομένου και του αγώνα στην έδρα της και της παραπάνω κατηγορίας, αλλά θα χρειαστεί να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας το πρώτο βήμα.

Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για την πρώτη μεταξύ τους μάχη, με τους δύο τεχνικούς να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όσον αφορά τις ενδεκάδες τόσο ο Γιάννης Τάτσης για τους Χανιώτες, όσο και ο Χάιμε Βέρα για τους Ηρακλείωτες αναμένεται να βασιστούν στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έβγαλαν όλη τη χρονιά για να φτάσουν μέχρι εδώ και να παλέψουν για τη θέση στη μεγάλη κατηγορία.