Βαθμολογία

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Πύρρο, 1-2 τον Προμηθέα

Νίκη χωρίς αντίκρισμα σημείωσε το Σάββατο (18/5) ο ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος στην έδρα του Προμηθέα ΑΕ Λάρισας, με 2-1, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο Πύρρος με τη νίκη αυτή ανέβηκε στους 55 βαθμούς και παρότι προσπέρασε βαθμολογικά τα Βούναινα, έχασε κάθε ελπίδα για την άνοδο. Βέβαια η εντός έδρας ήττα από την Αμπελιά, ουσιαστικά είχε κρίνει τη μοίρα της ομάδας του Κώστα Βασίλη, η οποία όμως ήθελε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Από την άλλη ο Προμηθέας απαλλαγμένος εδώ και καιρό από το άγχος και έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή παρέμεινε στους 37 πόντους.

Και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης επετεύχθησαν στο ημίχρονο, εκεί που στο 7' ο Κάτσας έκανε το 0-1 για την ομάδα του Πύρρου, ενώ στο 32' ο Πότσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Το τελικό 1-2 πέτυχε στο 35' ο Κάτσης, με το 1-2 να μην αλλάζει καθόλου στην επανάληψη.

Διαιτησία: Μπουρουζίκας (Νάκας, Γρηγοριάδης)

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας: Ιωαννίδης, Πότσης, Ψύρρας, Αλιού, Καρβουνιάρης (62' Χατζηβασίλης), Κωστής (37' Καπετανόπουλος), Παπαδόντας, Πατσούρας, Πρισακάρου, Τζουρτζουκλής, Σκαφίδας.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών «Ο Πύρρος»: Κιόρογλου, Πότσης, Λίτσα (85' Αγκόλι), Λέτσιος, Κάτσης, Παύλου, Κάτσας, Τσόγκας (90' Σκέμπι), Λεσάι, Μούρι, Αλιάι (70' Μάρης).