Βαθμολογία

Nortenos: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας, επιτέλους»

Βέλη κατά της διοίκησης της Παναχαϊκής εξαπολύουν οι Nortenos. Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι των Αχαιών παίρνουν θέση για τα σενάρια περί παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδα και ζητούν από τους ιθύνοντές της να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι οκτώ υπαίτιοι, της απόλυτης καταστροφής του Ιανουαρίου έως σήμερα, “συζητούν” στα κρυφά, για μεταβίβαση της ομάδας, σε κάποιους αόρατους επενδυτές. Τι κρύβεται, κύριοι; Ποιοί είναι οι σκοποί σας;

Γνωρίζουμε, με ποιούς συναλλάσσονται στα κρυφά! Η ανησυχία μας, είναι εντονότατη. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε, μας κάνουν μη αισιόδοξους και έντονα επιφυλακτικούς, για το που θα καταλήξει η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, αν ευοδωθεί!

 Το σκηνικό αγωνίας-γελοιότητας, δεν έχει τέλος. Άνθρωποι που κατέχουν 5%, έχουν υπερκεράσει τους πάντες και εμφανίζονται ως αρχινταραβερτζήδες, συνεπικουρούμενοι απο έναν δικηγόρο της Ερασιτεχνικής ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ.

Από την άλλη, εμφανίστηκαν μέτοχοι, σήμερα, που δηλώνουν παντελή άγνοια, των όσων παρουσιάζονται, ως κακοσκηνοθετημένο θρίλερ. Μέσα σε αυτό το απόλυτο μπάχαλο, ζητείται κάποιος να ενημερώσει τον λαό της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ!

Κύριοι, μετά την οικτρή αποτυχημένη επιλογή του Ιανουαρίου και την απογοήτευση που σκορπίσατε, μια μειοψηφία μετόχων προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταστροφή. Μην τους το επιτρέψετε! Αναλάβετε τις ευθύνες σας, επιτέλους! Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού!».