Βαθμολογία

Πρεμιέρα στα play-out

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ σειρά παίρνουν οι αγώνες play-out εκεί που θα κριθεί η ομάδα η οποία θα υποβιβαστεί στην Α1 ΕΠΣΛ, μαζί με τον Κίσσαβο Συκουρίου που δεν κατέβηκε στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέσσερις ομάδες, Τύρναβος 2005, Λάρισα 2012, Δόξα Αργυροπουλίου και Αετός Αμυγδαλέας, θα δώσουν τη δική τους μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης με τον Τύρναβο μόνο να έχει προβάδισμα 4 βαθμών καθώς με 1 βαθμό ξεκινά η Λάρισα 2012 και χωρίς βαθμούς Αργυροπούλι και Αμυγδαλέα.

Στα πρώτα παιχνίδια η Λάρισα 2012 υποδέχεται τον Τύρναβο και θέλει να φτάσει στη νίκη προκειμένου να πιάσει τον αντίπαλο της και να κάνει βήμα παραμονής, ενώ αν έχουμε επικράτηση του Τυρνάβου τότε οι νικητές μόνο με ...αυτοκτονία δεν θα παραμείνουν στη κατηγορία. Σε ισοπαλία τα πάντα θα μείνουν ως είχαν.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το έτερο ματς, Δόξα Αργυροπουλίου - Αετός Αμυγδαλέας, τις δύο ομάδες δηλαδή που ξεκινούν χωρίς βαθμούς την διαδικασία. Ο νικητής θα πάει στους τρεις βαθμούς και θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ αν το ματς τελειώσει ισόπαλο, η αγωνία θα παραμείνει και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας των play-out:

Κυριακή 19 Μαΐου

18:00

Λάρισα 2012 - Τύρναβος 2005

Δόξα Αργυροπουλίου - Αετός Αμυγδαλέας

Βαθμολογία:

1. Τύρναβος 2005 4

2. Λάρισα 2012 1

3. Δόξα Αργυροπουλίου 0

.........................................................

4. Αετός Αμυγδαλέας 0