Βαθμολογία

Χωρίς προβλήματα ενόψει μπαράζ ο Πλατανιάς

Η ώρα των μπαράζ έφτασε για τον Πλατανιά, ο οποίος την Κυριακή (19/5 19:00) θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στα Περιβόλια στο πρώτο παιχνίδι με έπαθλο μία θέση στη Super League.

Οι Χανιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους με τον προπονητή Γιάννη Τάτση να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς επιστρέφουν από τραυματισμούς οι Λουκίνας, Καραγκούνης, Γκοτ και Ρουσσάκης.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει των μπαράζ με τον ΟΦΗ, τα οποία θα πρέπει, όπως τονίζει, να είναι γιορτή για την Κρήτη και το ποδόσφαιρό της.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Οι ώρες μετρούν πλέον αντίστροφα για το πρώτο από τα δύο ραντεβού με τον ΟΦΗ στους αγώνες μπαράζ που θα καθορίσουν το ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 1. Πολλές άλλες, βέβαια, ώρες σκληρών προπονήσεων και δύσκολων αγώνων πέρασαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μέχρι ο Πλατανιάς να καταφέρει να πετύχει, αυτό που στο ξεκίνημα έμοιαζε ακατόρθωτο. Να διεκδικεί δηλαδή την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

Τώρα, όμως που φτάνουμε προς το τέλος, η αναμονή για τους δύο αυτούς αγώνες που όλοι θέλουμε να αποτελέσουν γιορτή για το κρητικό ποδόσφαιρο, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Οι παίκτες της ομάδας μας, συνέχισαν αργά χθες (16/5) το απόγευμα την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής. Ο τεχνικός του Πλατανιά, κ. Γιάννης Τάτσης, δούλεψε πάνω στην ομαδική αμυντική τακτική, βλέποντας πλέον και τους Λουκίνα, Καραγκούνη, Ρουσσάκη και Γκοτ να ακολουθούν το πρόγραμμα σε πιο έντονο ρυθμό».