Βαθμολογία

Ο Αναστόπουλος στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Γνωστοί έγιναν σήμερα (17/5) μέσω κλήρωσης οι διαιτητές των αναμετρήσεων των play-off της Basket League, τα οποία ξεκινούν από αύριο (18/5) με επίκεντρο το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την Δευτέρα (20/5).

Εκεί, ο ένας από τους τρεις διαιτητές που προέκυψαν μέσω κλήρωσης, ήταν ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, το πρόσωπο δηλαδή που βρέθηκε στο επίκεντρο τις προηγούμενες μέρες που έφερε και την κόντρα των αιωνίων αντιπάλων.

Στη κληρωτίδα μπήκαν 13 διαιτητές, εκ των οποίων 8 διεθνείς, με τον έναν να είναι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, ενώ οι άλλοι δύο είναι ο Αναστάσιος Μάνος και ο Παναγιώτης Διαμαντής. Στη δεύτερη αναμέτρηση στο ΣΕΦ την Πέμπτη (23/5) κληρώθηκαν οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Τσαρούχα, ενώ αν χρειαστεί τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ θα γίνει στις 27/5 και εκεί κληρώθηκαν οι Σώμος, Καρακατσούνης και Ανδρικόπουλος.

Πλέον αυτό που απομένει είναι αν ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στην αρχική του απόφαση ότι δηλαδή δεν θα κατέβει με αυτούς τους διαιτητές κάτι που αν δεν το πράξει θα πάρει την άγουσα για την Α2.