Βαθμολογία

Αποχώρησε Κυπελλούχος, θα επιστρέψει Κυπελλούχος...

Την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΛ πανηγυρίζει από το απόγευμα της Πέμπτης (16/5) ο ΠΟ Ελασσόνας ο οποίος επικράτησε στα πέναλτι του Δαμασιακού και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά.

Ο ΠΟΕ έφτασε μέχρι το φινάλε της διαδρομής και στην πρώτη κατάκτηση του τροπαίου, ύστερα από τέσσερις αποτυχημένους τελικούς που είχαν προηγηθεί. Με την κατάκτηση του τροπαίου η Ελασσόνα θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο κύπελλο Ελλάδος της νέας σεζόν 2019-2020.

Και αυτό διότι από φέτος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμμετοχή των κυπελλούχων των ΕΠΣ στο κύπελλο Ελλάδος. Έτσι και για την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα η οποία θα μπει τον Αύγουστο και σε αυτή τη πρόκληση. Μάλιστα για τον έμπειρο τεχνικό θα υπάρχει μία ιδιαιτερότητα όσον αφορά το κύπελλο.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά το ότι τελευταία του παρουσία, έστω και αν δεν αγωνίστηκε, ήταν το 2007, όντας παίκτης της ΑΕΛ στον τελικό του Βόλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και την κατάκτηση του τροπαίου από τους «βυσσινί». Αν φυσικά ο κ. Ζιάγκας παραμείνει στον ΠΟΕ τότε θα βρεθεί στο θεσμό ως προπονητής και κυπελλούχος.

Με απλά λόγια, αποχώρησε Κυπελλούχος θα επιστρέψει, αν παραμείνει στον πάγκο του ΠΟΕ, Κυπελλούχος...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ